Wigilia firmowa

catering, wigilia firmowa w Sanoku

Boże Narodzenie to najpiękniejszy czas w roku. Magiczna atmosfera tych świąt powoduje, iż czekamy na nie z niecierpliwością. Święta mają zbliżać i łączyć ludzi, niech więc takie będą!

Dlatego firmowa wigilia jest doskonałą okazją do spotkania, podziękowania Pracownikom za ich całoroczny trud oraz złożenia szczerych życzeń, a grudzień to idealny czas na organizację takich spotkań.

Serdecznie zapraszamy Państwa do zorganizowania Firmowej wieczerzy wigilijnej w Chacie Starych Znajomych lub cateringu.

Dodatkowo istnieje możliwość zorganizowania kuligu z ogniskiem i grzanym winem.

Mamy nadzieję, że nasza oferta okaże się interesująca i będziemy mieli możliwość zorganizowania dla Państwa tej wyjątkowej kolacji. Pragniemy podkreślić, że jesteśmy elastyczni i zawsze dostosujemy się do oczekiwań naszych klientów.

Informacja o rezerwacji oraz więcej szczegółów:

  • pod numerem telefonu: Katarzyna Gadomska 609088665,
  • mailem: restauracja@chatastarychznajomych.pl

Zapraszamy do zapoznania się z propozycjami menu.

 

MENU WIGILIJNE 1 - CENA 40 PLN/OSOBA

Na powitanie gości przygotujemy opłatek.

Zupa (1 do wyboru):

  • Barszcz czerwony z uszkami
  • Zupa rybna z pulpecikami z dorsza
  • Krem z grzybów z grzankami

Zakąski zimne:

  • śledź z cebulą i jabłkiem w oleju
  • ryba po grecku
  • kapusta z grochem
  • pieczywo

Dania ciepłe:

  • pierogi z kapustą i grzybami,
  • pierogi ruskie,
  • pierogi razowe z kaszę, serem i cebulą,
  • gołąbki z tartych ziemniaków,
  • gołąbki z kaszą gryczaną i ziemniakami

Woda oraz kompot z suszonych owoców bez ograniczeń

Kawa (z ekspresu, parzona rozpuszczalna), herbata, serwowane są na stole szwedzkim bez ograniczeń.

 

MENU WIGILIJNE  2    - CENA 50 PLN/OSOBA

Na powitanie gości przygotujemy opłatek.

Zupa (1 do wyboru):

  • Barszcz czerwony z uszkami
  • Zupa rybna z pulpecikami z dorsza
  • Krem z grzybów z grzankami

Zakąski zimne:

  • śledź w sosie pomidorowym z rodzynkami,
  • śledź z cebulą i jabłkiem w oleju,
  • ryba po grecku,
  • sałatka jarzynowa,
  • kapusta z grochem,
  • pieczywo

Dania ciepłe:

  • pierogi z kapustą i grzybami,
  • pierogi ruskie,
  • pierogi razowe z kaszę, serem i cebulą,
  • gołąbki z tartych ziemniaków,
  • gołąbki z kaszą gryczaną i ziemniakami

Ciasta:  

  • Sernik,
  • makowiec z bakaliami

Woda oraz kompot z suszonych owoców bez ograniczeń

Kawa (z ekspresu, parzona rozpuszczalna), herbata, serwowane są na stole szwedzkim bez ograniczeń.

 

MENU WIGILIJNE  3    - CENA 65 PLN/OSOBA

Na powitanie gości przygotujemy opłatek.

Zupa (1 do wyboru):

  • Barszcz czerwony z uszkami,
  • Zupa rybna z pulpecikami z dorsza,
  • Krem z grzybów z grzankami

Zakąski zimne:

  • półmisek wędzonych i smażonych ryb,
  • sałatka makaronowa z wędzonym łososiem,
  • śledź w sosie pomidorowym z rodzynkami,
  • śledź z cebulą i jabłkiem w oleju,
  • ryba po grecku,
  • sałatka jarzynowa,
  • kapusta z grochem,
  • pieczywo

Dania ciepłe:

  • pierogi z kapustą i grzybami,
  • pierogi ruskie,
  • pierogi razowe z kaszę, serem i cebulą,
  • gołąbki z tartych ziemniaków,
  • gołąbki z kaszą gryczaną i ziemniakami

Ciasta:  

  • Sernik,
  • makowiec z bakaliami

Woda oraz kompot z suszonych owoców bez ograniczeń

Kawa (z ekspresu, parzona rozpuszczalna), herbata, serwowane są na stole szwedzkim bez ograniczeń.

 

MENU WIGILIJNE  4   - CENA 70 PLN/OSOBA

Na powitanie gości przygotujemy opłatek.

Zupa (1 do wyboru):

  • Barszcz czerwony z uszkami,
  • Zupa rybna z pulpecikami z dorsza,
  • Krem z grzybów z grzankami

Danie główne (1 do wyboru):

  • Dorsz po parysku,
  • Łosoś w sosie porowo-ziołowym,
  • Sola w sosie pomarańczowym

              podane z ziemniakami opiekanymi lub ryżem w towarzystwie surówek.

Zakąski zimne:

  • śledź w sosie pomidorowym z rodzynkami,
  • śledź z cebulą i jabłkiem w oleju,
  • ryba po grecku,
  • sałatka jarzynowa,
  • kapusta z grochem,
  • pieczywo

Dania ciepłe:

  • pierogi z kapustą i grzybami,
  • pierogi ruskie,
  • pierogi razowe z kaszę, serem i cebulą,
  • gołąbki z tartych ziemniaków,
  • gołąbki z kaszą gryczaną i ziemniakami

Ciasta:  

  • Sernik,
  • makowiec z bakaliami

Woda oraz kompot z suszonych owoców bez ograniczeń

Kawa (z ekspresu, parzona rozpuszczalna), herbata, serwowane są na stole szwedzkim bez ograniczeń.

 

MENU WIGILIJNE  5    - CENA 85 PLN/OSOBA

Na powitanie gości przygotujemy opłatek.

Zupa (1 do wyboru):

  • Barszcz czerwony z uszkami,
  • Zupa rybna z pulpecikami z dorsza,
  • Krem z grzybów z grzankami

Danie główne (1 do wyboru):

  • Dorsz po parysku,
  • Łosoś w sosie porowo-ziołowym,
  • Sola w sosie pomarańczowym

              podane z ziemniakami opiekanymi lub ryżem w towarzystwie surówek.

Zakąski zimne:

  • półmisek wędzonych i smażonych ryb,
  • sałatka makaronowa z wędzonym łososiem,
  • śledź w sosie pomidorowym z rodzynkami,
  • śledź z cebulą i jabłkiem w oleju,
  • ryba po grecku,
  • sałatka jarzynowa,
  • kapusta z grochem,
  • pieczywo

Dania ciepłe:

  • pierogi z kapustą i grzybami,
  • pierogi ruskie,
  • pierogi razowe z kaszę, serem i cebulą,
  • gołąbki z tartych ziemniaków,
  • gołąbki z kaszą gryczaną i ziemniakami

Ciasta:  

  • Sernik,
  • makowiec z bakaliami

Woda oraz kompot z suszonych owoców bez ograniczeń

Kawa (z ekspresu, parzona rozpuszczalna), herbata, serwowane są na stole szwedzkim bez ograniczeń.

 

Wszystkie podane ceny są cenami brutto.